Toshiba удължава „No Matter What Guarantee” до 30 септември

Нойс, Германия, 19 май 2011 г. – Toshiba Computer Systems обяви удължаването на изключително успешната промоция „No Matter What Guarantee” – потребителите вече ще получават 2 години „абсолютна” гаранция за всички закупени лаптопи и таблети. Устройствата ще продължат да бъдат защитени в случай на различни непредвидени инциденти, загуба на работата или кражба. Уникалната гаранция от Toshiba, първоначално представена през февруари 2009 г., получи широко признание за това, че дава на клиентите на компанията в Югоизточна Европа пълно спокойствие след закупуване на нов лаптоп.   

Дебора Шарнхооп, Маркетинг мениджър за Югоизточна Европа в Toshiba Computer Systems: „От самото начало „No Matter What Guarantee” стана много популярна сред нашите клиенти. Икономическият климат в последните години направи оптималния баланс между цена и качество основен приоритет за потребителите. С удължаването на нашето предложение ние вярваме, че предлагаме на клиентите възможно най-голяма полза от покупката. Удължаването на гаранцията ще даде на клиентите на Toshiba повече сигурност да пазаруват напълно свободно и като бонус те ще получат гаранционно покритие „No Matter What Guarantee” в рамките на две години, а не на една, както беше досега.”

Удължаването на гаранцията „No Matter What Guarantee” на Toshiba до 30 септември 2011 г. дава на потребителите още пет месеца да се възползват от предложението. Считано от 1 май 2011 г., всички клиенти, които са се регистрирали и които предстои да се регистрират за промоционалното предложение, ще получават двугодишно покритие на гаранцията.

Коментар