BitDefender пуска мощна защита за Vista

Продуктите за защита BitDefender 10 вече са достъпни за потенциалните потребители на Windows Vista, съобщи днес румънският производител на антивирусен софтуер. Актуализираните за новата операционна система версии на BitDefender Internet Security 10, Antivirus Plus 10 и Antivirus 10 предлагат, по думите на компанията, най-високите нива на защита от зловреден софтуер за индивидуални и бизнес потребители.
Ъпгрейдът към съвместимите с Vista версии на BitDefender е безплатeн за потребителите на защитния софтуер на компанията, както и за ползващите пробните версии и абонатите.
Като един от дълго очакваните софтуерни продукти, Vista бързо се превръща в цел на хакерите, посочват от BitDefender. “Заслугата” за много от финансовите престъпления през 2006 г. е именно на хакерите. Активността на хакерите, както и широко разпространяваният зловреден софтуер – вируси, нежелана поща и др., налагат нуждата от защита, съветват от компанията.
„Windows Vista интегрира множество приложения за защита. Но потребителите трябва да знаят, че хакерите винаги ще се опитват да навредят на системата с недобронамерени действия, насочени към компютрите им”, каза Кармен Майереан, продуктов мениджър на BitDefender. “С бета версиите за Vista на продуктите BitDefender 10 постигаме нашите цели – да пазим компютърните системи от зловредни прояви”, добави Майерсен.

Коментар