2View фотоапарати улесняват снимането на деца

Уникални фотоапарати с два екрана и анимационни функции ще накарат децата да се усмихват повече през летните почивки. Устройствата на Samsung задържат вниманието на децата, докато родителите им ги фотографират.

Технологията 2View, предложена на пазара за първи път през 2009 година, разчита на два LCD екрана и широк обхват от анимационни функции. Samsung добавя нови модели апарати с тази технология, както и уникални анимации, които при заснемане се показват на предния дисплей и приковават вниманието на детето, за да се получи добър фотографски кадър.


Компактният Samsung PL120, оборудван с технология 2View, предлага 21 анимации, които приковават вниманието на децата

Моделът ST700 предлага осем забавни детски анимации и филмчета. Те могат да бъдат свалени от www.samsung.com или интерфейса на Intelli-studio.

Когато децата загубят интерес към готовите анимации, родителите могат да запишат свое 30-секундно видео на ST700 и да го пуснат на предния LCD екран. Освен това иновативният 2View фотоапарат ви позволява да използвате собствени снимки като слайдшоу, което допълнително забавлява детето.

Моделите PL170 и PL120, оборудвани с технология 2View, предлагат 21 анимации, които да завладеят съзнанията на децата през летния сезон.

„Приложенията са проектирани така, че да са възможно най-занимателни и забавни за децата, което комбинирано с качеството на изображенията, добавя допълнителна стойност към компактния фотоапарат, с помощта на който потребителите могат да уловят специалните моменти със семействата си”, коментират от Samsung.

Коментар