Една седмица до края на фото играта на Samsung „Лаптоп за лятото”

От 7 юли Samsung стартира интересна фото игра на Facebook страницата Samsung Laptops (http://www.facebook.com/Laptops.Samsung?sk=app_233647716659059), която провокира феновете на мобилните компютри да снимат и качват снимки на оригинални ситуации с нетбук или ноутбук.

Играта приключва на 31 юли и ви остават броени дни да се регистрирате в нея, за да участвате в томболата за нетбука Samsung NP-145P. Тя няма състезателен характер, важно е просто да се забавлявате и да преоткриете ролята на мобилния си спътник в това забавление. Няма ограничение за броя изпратени снимки, участието не е обвързано с покупка или с притежаване на мобилен компютър Samsung, а пълните условия на играта можете да намерите във Facebook страницата http://www.facebook.com/Laptops.Samsung

След края на юли един от всички участници ще спечели наградата от играта – Samsung NP-145P. Той е с 10.1-инчов LED дисплей с антирефлексно покритие, което му гарантира отлична видимост дори на плажа. Корпусът му е защитен от надраскване и пръстови отпечатъции, а сред най-атрактивните му характеристики е иновативната батерия, която издържа до 9,7 часа работа с едно зареждане.

Екипът на Samsung Electronics в България ви пожелава весело лято, късмет в томболата и нов мобилен компютър през август!
 

Коментар