HP пусна нови лаптопи с AMD процесори

HP обяви два нови модела бизнес мобилни компютри, които използват последното поколение процесори APU на AMD. Лаптопите ProBook 6465b и ProBook 4535s се отличават с изчистен дизайн и възможности за работа с мултимедийно съдържание, съобщиха от компанията. 

Бизнес потребителите могат да разчитат на висока производителност с технологията AMD Vision Pro и графичната карта AMD Radeon Dual Graphics при ProBook 4535s. При модела ProBook 6465b графичната карта използва споделена памет.
 
Според HP, тези характеристики позволяват извършане на няколко дейности едновременно – провеждане на видео конференция, сърфиране в интернет и работа с тежки приложения за обработка на видео и изображения.
 
Алуминиевият корпус на ProBook 4535s е подложен на анодна обработка, за да бъде издръжлив на всекидневна употреба и да не се зацапва. Двата графични процесора осигуряват желаната производителност за обработката на 3D съдържание, но когато тя не е необходима, системата автоматично започва да използва само един процесор. 
 
Налични са пълен набор инструменти за сигурност, обединени в HP ProtectTools, парола на BIOS, управление на паролите, криптиране на хард диска, четец на пръстови отпечатъци и лицево разпознаване.
 
14-инчовият ProBook 6465b се предлага за първи път в цвят на волфрам. Той има алуминиева рамка на дисплея и допълнително подсилено магнезиево шаси. Чувствителната електроника и ключовите компоненти са защитени при дребни разливания на течности от система от канали под клавиатурата, които извеждат течността през отвор в задната част на ноутбука.
 
Вграденото решение HP Power Assistant удължава живота на батерията, като намалява консумацията на енергия. Освен 14-инчовия HD дисплей, потребителите могат да включат допълнителен монитор чрез DisplayPort. И при този модел са налични широк набор от инструменти за сигурност.
 
Двата ноутбука се предлагат на българския пазар от август на цени от 1299 лв. (с ДДС) за HP ProBook 6465b и 999 лв. за HP ProBook 4535s.
 

по темата: „HP пусна нови лаптопи с AMD процесори”

добавете коментар...

  1. Cthulhu

    Да, знам за тази страница, явно не е добре разпространен все още. Благодаря все пак.

  2. MNSP

    тук има всички подробности за модела и връзки към партньори
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/bg/bg/sm/WF25a/321957-321957-64295-3955552-3955552-5098225.html

  3. Cthulhu

    Няма го там. Може би още не са ги пуснали. И в Плесио и Мултирама няма.

  4. MNSP

    виж в техномаркет и технополис

  5. Cthulhu

    Някой ще отговори ли?

  6. Cthulhu

    Откъде може да се закупи 4535s?

Коментар