DarkWave Studio – безплатен мултимедиен пакет

Безплатният мултимедиен пакет DarkWave Studio съдържа няколко полезни програми, вкл. Virtual Studio, Pattern Editor, Sequence Editor и Multitrack Hard Disk Recorder.

Virtual Studio позволява управление на звученето на различни музикални инструменти. Pattern Editor пък се използва за бързо създаване и редактиране на партитури.

Sequence Editor предоставя по-гъвкави възможности за обединяване на шаблони за всяка песен/запис индивидуално. Multitrack Hard Disk Recorder записва създаваната музика във висококачествени .WAV-файлове или я конвертира във формати MP3, FLAC и др.

DarkWave Studio се разпространява като freeware, поддържа работа с плъгини и е съвместим с всички актуални версии на Windows.

Даунлоуд: DarkWave Studio

по темата: „DarkWave Studio – безплатен мултимедиен пакет”

добавете коментар...

  1. Danail

    Към редакторите и авторите на статии:
    Моля правете разлика между freeware (просто безплатна за ползване) и free software (програма, която освен че обикновено е безплатна, се разпространява с програмния си код и с лиценз, който защитава достъпа до този код и за в бъдеще). Разликата е много голяма, защото свободните приограми имат много по-голям шанс за развитие и поддръжка, тъй като програмният им код винаги ще е достъпен, така че всеки, който разбира от програмиране, ще може да се включи за да ги обнови или подобри. То е все едно да ти подарят телевизор без гаранция или с гаранция и подробна схема – не е все едно и също, нали? При софтуера е дори още по-различно, защото дори вие лично да не разбирате от програмиране, много други разбират и биха подобрили дадена програма, ако програмният и код е достъпен. Т.е. със една свободна програма имате много повече шансове тя да се развива.

    Забелязал съм че и в много други статии правите тази грешка. Например програмата по-горе е свободна, а не просто безплатна. Моля обръщайте внимание на този детайл.

    За повече информация вижте тук:
    http://www.gnu.org/philosophy/pragmatic.bg.html
    http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.bg.html
    http://www.gnu.org/philosophy/open-source-misses-the-point.bg.html
    http://www.gnu.org/philosophy/categories.html

Коментар