ГенСофт показва Bizzio на Пловдивския панаир

 

По традиция ГенСофт предлага с 20% отстъпка всички свои продукти по време на Пловдивския панаир

Българският разработчик ГенСофт показва ERP система от следващо поколение на започналия днес международен технически панаир в Пловдив. Иновативният продукт Bizzio е предназначен за клиенти с много големи изисквания към обслужващия ги бизнес софтуер, подчертаха от компанията.

Bizzio стъпва на т.нар. Lego архитектура, която позволява максимално персонализиране на системата към нуждите на съответния клиент. Продуктът е изграден с две от ключовите технологии на Microsoft – .Net и Silverlight.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  
Раждането на един иновативен продукт – ERP системата Bizzio  
ГенСофт предложи и счетоводно обслужване  
ГенСофт подпомага бизнеса със софтуер под наем  
Погрешно е в криза да се съкращава бюджетът за софтуер  

Навсякъде Bizzio изглежда и се държи по един и същи начин. Голямата мобилност и многоплатформеност на продукта отговарят на нуждите на клиенти, при които бизнес процесите са динамични и се развиват на много нива, поясниха от разработчика.

ГенСофт ще демонстрира на своя щанд в зала 8 пълното си портфолио от продукти, вкл. нова функционалност в MoneyWorks – една от най-популярните у нас системи за управление на бизнеса, използвана от над 8 хиляди компании. Разработчикът показва за първи път гласова интеграция в системата, която позволява диктуване на нови документи.

По традиция ГенСофт предлага всички свои продукти с 20% отстъпка по време на Пловдивския панаир. Компанията е редовен участник на изложението, като обикновено заема централно разположен щанд (8 II N3) в зала 8.

Коментар