Нетинфо пусна сайт за групово пазаруване

Нетинфо пусна нов специализиран сайт, насочен към феновете на хитовото у нас и по света групово пазаруване. Izgodnioferti.bg улеснява потребителите, като събира на едно място оферти от различни сайтове за колективно пазаруване. Офертите се актуализират на всеки час.



Izgodnioferti.bg
събира на едно място обявите от различни сайтове за групово пазаруване

Сайтът спестява време на почитателите на груповите пазарувания, позволявайки им само с един клик да намерят на куп всички дневни предложения.

На страниците на Izgodnioferti.bg има изгодни предложения от доказаните играчи на пазара с колективни оферти. Освен структурирано съдържание, потребителите ще могат да намерят и подробна информация за всяка оферта.

Някои оферти са толкова популярни, че се продават в рамките на минути, твърдят от екипа на сайта. Допълнително улеснение е бюлетинът с новини, който се изпраща ежедневно, ежеседмично или месечно, според конкретните нужди на потребителите.

по темата: „Нетинфо пусна сайт за групово пазаруване”

добавете коментар...

  1. Mario Jivkov

    Препоръчвам Ви един Фрас на деня, сайт за колективно, групово, онлайн пазаруване. Фрасни ваучер от – http://www.fras.bg

    оферти, колективно пазаруване, онлайн пазаруване, отстъпки, групово пазаруване, процентни отстъпки, oferti, kolektivno pazaruvane, online pazaruvane, otstupki, grupovo pazaruvane,vzemi otstupki,socialno pazaruvane, golemi otstupki,grabni offerta, frasni vaucher,

    Сайт за колективно пазаруване http://www.FRAS.bg Фрасни своя ваучер за услуга или стока с отстъпка сега!

  2. Julian Nenchev

    От скоро на пазара за групово пазаруване се появи един нов сайт, събиращ най-убийствените оферти от най-добрите сайтове на едно сайт. Много е различен от други агрегатори 🙂 Без конкуренция е според мен 🙂

    адрес: http://www.kill.bg

    Дерзайте 🙂

Коментар