Фурор на „еволюционния” iPhone 4S

 

iPhone 4S запазва дизайна на своя предшественик, но е значително по-бърз

Броят на предварително поръчаните смартфони iPhone 4S е надвишил 1 милион в първия ден от старта на продажбите, съобщи Apple. Така новият модел подобри рекорда от 600 хиляди поръчки за един ден на iPhone 4.

iPhone 4S бе представен преди една седмица и възприет като еволюционно развитие на линията. В известна степен моделът разочарова, тъй като повечето потребители очакваха съвършено нов iPhone 5.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  
Разблокиран iPhone 4S ще струва $650
iPhone 4S разочарова Уолстрийт
Apple показа новия iPhone 4S – в пъти по-бърз е

4S идва с двуядрен процесор Apple A5, нова камера с усъвършенствана оптика, поддръжка на видео с резолюция 1080p и интелигентен помощник Siri с гласови възможности.

Поразени сме от невероятната реакция на потребителите към iPhone 4S”, заяви Филип Шилър, старши вицепрезидент на Apple по продуктов маркетинг.

В първия ден броят на предварителните поръчки за iPhone 4S превиши показателите на всеки друг нов продукт на Apple”, допълва Шилър.

iPhone 4S ще бъде достъпен в магазините на Apple в САЩ, Австралия, Канада, Франция, Германия, Япония и Великобритания от 14 октомври. Към края на месеца смартфонът ще се появи и в редица други страни.

по темата: „Фурор на „еволюционния” iPhone 4S”

добавете коментар...

  1. Kurrmit

    Очевидно няма недостиг на лапнишаранчета с излишни парички.

Коментар