Предстои конференция за софтуерно инженерство

Новите технологии и инструменти в процесите на тестване и осигуряване на качествени софтуерни системи са във фокуса на първата националната конференция Innovations in Software Тest Automation (ISTA) 2011.


Конференцията ISTA 2011 ще разкрие добри практики от дейността на водещи софтуерни компании
 

Събитието ще се проведе на 25 ноември, 2011 в столичната зала Рейнбоу Плаза и ще разкрие добри практики от ежедневната дейност в отделите на водещи софтуерни компании.   

Лектори са международно признати специалисти в областта – Васил Поповски (VMware), Николай Доковски и Стоян Кънев (SAP Labs Bulgaria), Теодор Иванов (Experian), Катерина Антонова и Пламен Койчев (Мусала Софт), Георги Ангелчов и Стоимен Геренски (Infragistics България).

ISTA 2011 ще представи пред широка публика спецификата на професията, отговорна за качеството на софтуерните продукти, ползвани ежедневно от потребители и бизнеси в цял свят. Специалистите в тази област разработват софтуер, който проверява безпроблемна работа на комерсиалните приложения във всеки един етап от тяхната разработка и поддръжка.

В България това е една от най-динамично развиващите се технологични професии с отлични възможности за кариерно развитие и множество отворени позиции.

Събитието е насочено към експерти по автоматично тестване и осигуряване качеството на софтуерни системи, към широки софтуерни специалисти и програмисти, както и към ИТ студенти  в технически специалности и академичната общност, интересуваща се от тематиката.

Innovations in Software Тest Automation (ISTA) 2011 се осъществява с подкрепата на VMware България, SAP Labs Bulgaria, Experian, Musala Soft, Infragistics България с партньорството на Българската Асоциация за Софтуерно Тестване (БАСТ).

Участието в конференцията е безплатно, след задължителна предварителна онлайн регистрация и потвърждение от страна на организаторите.

Коментар