М-Тел обяви платформа за разработка

М-Тел ще представи телеком платформа за разработка на приложения по време на Webit Congress 2011, който започва утре в София.

Новият проект M-Tel Developer е насочен към разработчиците на мобилни приложения, като те ще могат да ползват инфраструктурата на оператора.

Платформата е продължение на конкурса М-Tel Application Factory от 2010 г. и е отворена за всички разработчици, уточни компанията.

Експерти от телекома ще представят възможностите на M-Tel Developer за създаване на различни мoбилни приложения пред над 150 разработчици от цял свят, които вече са заявили участие в уъркшопа M-Tel API Platform.

по темата: „М-Тел обяви платформа за разработка”

добавете коментар...

  1. mtel

    mtel – мтел.com
    Форум за mtel. Изразете вашето мнение и впечатлени.

  2. Fortuna

    Мтел се разбиха от нововъведния тази година. Май само те са сериозния оператор който влага много средства в полза на клиентите си

  3. съпричастен

    Съгласен с до тук изказаните мнения!Много съм скептичен към предложенията на всеки монополист да ми намали сметките и да ми направи живота по-весел ей така,за собствена сметка!Честит имен ден на всички,имащи повод да празнуват днес!

  4. минаващ

    Присъединявам се към мнението по долу.Освен да гледат как да ти смъкнат 9 кожи от гърба, да ти прекарат и изментят друго от Мтел не може да се очаква.

  5. Usera

    Тази фирма винаги е била вредителска и си остава такава. За тази платформа призовавам да се пишат само вируси.

Коментар