Виваком пусна четворна услуга

Виваком пусна на пазара у нас четворна услуга. Предложението 4Play включва домашен и мобилен телефон, интернет и телевизия на цена от 18,90 лв. на месец за първите два или четири месеца в зависимост от срока на договора – съответно една или две години.

ОЩE ПО ТЕМАТА
 
Виваком с повече приходи и по-малка печалба
Услуга на Виваком „закача” мобилен номер към фиксирана линия
Виваком свали цената на тройна услуга
Виваком обяви нови пакети за двойни услуги
Виваком взривява пазара на тройни услуги

Четворният пакет предлага практически неограничени разговори във фиксираната мрежа на Виваком, мобилна услуга с включени 3 часа за разговори, разпределени към всички национални оператори, интернет със скорост до 10 Mbps и над 40 телевизионни програми.

В допълнение, услугата осигурява разговори от домашен към мобилен телефон на Виваком безплатно и на ниска цена за минута към другите мобилни мрежи.

След изтичане на първите два или четири месеца от договора, цената на пакета става 37,80 лв. на месец. Виваком твърди, че с четворния пакет потребителите ще пестят реално около 50% от месечните такси, които биха плащали за всяка една от услугите поотделно.

Телекомът доставя също безплатeн Wi-Fi модем и оборудване за телевизионната услуга, достъп до портал за забавления и музика, безплатен антивирусен софтуер и срещу допълнителна такса – добавяне на TV канали, минути за фиксирани или мобилни разговори и SMS-и.

по темата: „Виваком пусна четворна услуга”

добавете коментар...

  1. Ваня

    Още от заглавието виждам четворна НАБУТВАЦИЯ. Два месеца намаление, после една година нерви. Сори ама втори път на тяхното хоро няма да се хвана – особено за интернет

  2. Ваньо

    Хахааа от тия шменти капели нищо не искам и нищо не приемам, ако ще 5в1 да ми предлагат и пари да ми дават, от тях не ща нищо. Колко народ пропища от тях и селско-мутренското им извиване на ръце, мои приятели се подлъгаха по ниските им тарифи и после им излезнаха през носовете… Всеки е-грамотен човек може да си направи сметка за качеството на тоя пакет само по скоростта на нета – 10 Mbps е супер бавна скорост и в общи линии не става за нищо

  3. pet

    glupusti

  4. Rado

    Ооо да бе само гледам какви интернет и тв канали ще ми предоставят и лошо ми става ! А това 50% спестяване ще се обърне на 500% повече ядове заради тях! Не мерси !

Коментар