ICN.Bg обяви 7 месеца безплатен хостинг

ICN.Bg предлага 7 месеца безплатен хостинг по случай 7 години от основаване на фирмата. Промоцията тече от 11 до 22 ноември, съобщи доставчикът.

От подаръка могат да се възползват клиенти, които поръчват нов или подновяват вече съществуващ хостинг план –  Икономичен, Бизнес или Стандартен – поне за 12 месеца.

Поръчките са валидни, ако се направят с код 7HappyYrs. След заплащане на услугата, автоматично към плана се добавят безплатните седем месеца. Освен това ICN.Bg добавя и 1 безплатен домейн.

Промоцията важи при нова поръчка за хостинг, подновяване на вече съществуваща услуга, при преминаване от по-нисък към по-висок план или от план, който не е включен в промоция, към такъв, който е включен в нея.

Поръчката трябва да бъде заплатена до 24 ноември. Суми, получени след тази дата, няма да бъдат отразявани по промоцията, уточняват от компанията. В промоцията е включена безплатна регистрация, трансфер или подновяване на домейн име (.com, .net, .eu, .org, biz, .info) за период от 1 година.

по темата: „ICN.Bg обяви 7 месеца безплатен хостинг”

добавете коментар...

  1. MNSP

    Ейй, хората дали бонус цели 7 месеца и пак недоволни, няма угодия

  2. пmm

    и кое е неточното? дават ли 7 месеца безплатно – дават. Казано е при какви условия. абсолютно точна е информацията!

  3. zzz

    Да, напоследък тоя сайт отблъсква с доста лъжлива, неточна и поръчкова информация. Жалко, защото го харесвах

  4. анонимно

    Безплатен хостинг друг път. Просто правят до 37% отстъпка! Елементарната сметка го показва.

    И това е за услугата хостинг – такава, която се предоставя и безплатно от някои фирми (което коства еднинствено малко по-сложна поддръжка на клиента).

    Не лъжете хората – поправете го, че дават до 37% отстъпка!!!

Коментар