Lexmark пуска безжичен мултифункционал

Lexmark пусна на пазара комбинираното устройство X9350 Wireless Office AllinOne, което поставя нови стандарти за производителност и стойност за домашния/малкия офис в класа на мастиленоструйните модели, съобщиха днес от дистрибутора АСБИС България.
Lexmark X9350 е единственият мултифункционал в категорията си, снабден с безжична комуникация и автоматичен двустранен печат. Моделът също така използва новите Evercolor 2 пигментирани мастила и се подкрепя от Lexmark Protection Guarantee – програма за гаранционно обслужване, според която дефектирало устройство се заменя на следващия работен ден в рамките на едногодишен срок.
Вградените безжични възможностив Lexmark X9350 ще се понравят на тези, които използват съвременни лаптопи, и желаят да печатат без физическите ограничения на кабелната връзка. Потребителите в офиса пък ще могат с лекота да го ползват съвместно, независимо дали имат безжична или кабелна комуникация с него.

LexmarkX9350 – някои характеристики
Входна тава за 150 листа хартия. Опционална допълнителна тава би удвоила капацитета за още по-голяма продуктивност.
Отделен модул за подаване на хартията за факс-комуникации или копиране с 50-листов фидер.
2,4-инчов удобен за използване LCD дисплей.
Скенер с 48-битова дълбочина на цветовете, за лесно и бързо сканиране на документи или снимки, за изпращане по имейл или за печат.
Безжично сканиране от принтера към компютъра, за потребители, които разполагат с домашна безжична мрежа.
PC/Mac съвместимост за производителност независимо от вашите предпочитания за платформа.
Резолюция при печат от 4800 х 1200 точки на инч.
AutoPrint функция за печат на MicrosoftOffice файлове направо от USB флаш драйв.

Автоматичният двустранен печат е друга удобна функция на X9350, като при това се пести сериозно хартия. 

Новите многофункционални устройства на Lexmark наистина покриват широк спектър от приложения и ще задоволят изискванията на малкия офис както за високопроизводителна машина, така и за качествен фотопечат”, каза Катя Пенова, продуктов мениджър в АСБИС България. И нещо много интересно – от Lexmark информираха, че вече продадени и тествани бройки от X9350 в Европа са показали по-нисък разход за отпечатана страница от лазерни принтери”, допълни г-жа Пенова.
Пигментните мастила Evercolor 2 превръщат в реалност професионалната калибровка на цветовете. От визитки до маркетинг брошури и презентации, мастилата Evercolor 2 дават отчетливи и ясни резултати, които са при това устойчиви към вода и размазване. Комбинацията от пигментните мастила Evercolor 2 и фото-хартиите Lexmark Perfect Finish гарантира ярки цветове и устойчивост към избледняване на отпечатаните снимки и документи, поясниха от АСБИС.
Корпусът на Lexmark X9350 съчетава бяло и метално сиво. Машината печата със скорости до 32 страници в минута (черно-бял печат) и 27 страници в минута (цветен печат). Мултифункционалното устройство вече е достъпно за поръчване от АСБИС България.

Коментар