McAfee Total Protection 2012 – пълна защита на данните

 

McAfee Total Protection 2012 включва набор от средства за цялостна защита на РС потребителите
 
McAfee Total Protection 2012 осигурява пълна защита на РС потребителите от всевъзможни заплахи. Решението включва антивирус в реално време, анти-малуер, спам филтри, защитна стена и родителски контрол.
 
Клиентите на софтуера могат да разчитат на защита срещу кражба на самоличност, физическа загуба или кражба на данни, злонамерено навлизане в домашната мрежа, както и на сигурност в социалните медии.  

Защита срещу вируси и зловреден софтуер. Решението на McAfee работи в реално време за опазване на компютрите от вируси, троянски коне, шпионски и зловреден софтуер, които може да се задействат от електронната поща, USB-памети, преносими твърди дискове или просто при сърфиране в интернет.

 
Безопасно сърфиране и онлайн пазаруване. McAfee Total Protection 2012 гарантира безопасно сърфиране, пазаруване и общуване онлайн. Разработчикът на продукта успява да бъде с няколко стъпки пред лошите момчета.

Блокиране на спам и опасни имейли. Спамът понякога е изпълнен с обидно и противно съдържание, а прикачените файлове и връзки могат да изложат потребителите на вируси и червеи. McAfee използва най-напреднали спам филтри, активен анализ и изследване на глобалните заплахи, за да отсее нежеланата поща.

Защита на децата. Родителският контрол в McAfee Total Protection 2012 позволява да се определят правила, базирани на възраст, категории и други предпочитания, така че децата да използват интернет безопасно, когато играят, общуват и изследват онлайн. Софтуерът на McAfee може да филтрира уеб достъпа на децата, да ограничи онлайн времето им и да следи техния трафик.

Защита на личните данни. McAfee Total Protection 2012 предотвратява загуба или кражба на информация. Средствата, вградени в софтуера, позволяват на потребителите да  запазят семейните снимки, финансовата информация и музиката, като ги съхранят онлайн и защитят с криптиране и парола.

Защита от хакери и крадци. Домашната безжична мрежа лесно може да бъде разбита от хакери с цел шпионаж, кражба на пароли, финансова информация и други важни данни. McAfee криптира файлове на компютъра и блокира достъпа до безжичната мрежа за външни компютри, така че домашният РС остава напълно "личен".

Защита на самоличността. Крадците на самоличности се опитват да откраднат лична информация чрез уебсайтове, фалшиви имейли, социални мрежи или кражба на лаптопи. McAfee помага срещу тези заплахи, като казва кои сайтове са рискови и активно блокира фишинг връзки, получавани по електронната поща, чатове за мигновени съобщения и социални мрежи.

Сигурност в социалната мрежа. Facebook и Twitter предлагат лесно споделяне и изпращане на връзки към желаното съдържание. Но това съдържание може да се окаже рисковано, ако уеб сайт с лоша защита в интернет е хакнат. McAfee Total Protection 2012 предлага надеждни инструменти за безопасно споделяне на URL адреси с приятели.

Информация за продуктите на McAfee е достъпна от оторизирания дистрибутор за страната КОМПЮТЪР 2000 България.
 

Коментар