М-Тел отвори онлайн магазин

М-Тел отвори онлайн магазин за продажба на мобилни продукти и услуги. Плановете на компанията са до една година чрез магазина да бъдат обслужвани средно по 500 поръчки на ден.

Проектът е интегриран с всички корпоративни системи на М-Тел, което позволява на крайния потребител да използва един профил за сайта на компанията и за онлайн магазина, да получава SMS-известия за поръчки и др.

Сигурността на личната информация е гарантирана чрез AES 256-битово криптиране, а освен това сайтът е преминал специализирани тестове за сигурност, извършени от външна одиторска фирма.

Поръчаните продукти или договори ще бъдат доставяни на клиентите безплатно с куриер. Клиентите могат да плащат в онлайн магазина на чрез ePay.bg и с паричните преводи EasyPay.

Потребителите ще могат дори да преподпишат своя договор, без да е необходимо да посещават офис на оператора.

Партньор на М-Тел в осъществяване на този проект е Mirchev Ideas, чиято платформа за онлайн продажби Summer Cart е в основата на онлайн магазина.

по темата: „М-Тел отвори онлайн магазин”

добавете коментар...

  1. f

    Повечето „коментиращи” твърде неуспешно се опитват да наподобят стила на говорене на „обикновения” човек. Като резултат са се получили дебилизми…

  2. JJ.Cutler

    emi pichove na mene mi se struva che shte ima prilojenie tva, sa tuka bg-tata oshte ne sme mn na ti s elektronnite uslugi ama shte svikneme nqma kak.tva e budeshteto.

  3. Килиманджаро

    това с договорите ще улесни някои пенсионери, да не се разкарват.

  4. ЙО-ЙОана

    усещате ли как няма да останат магазини на улиците в някъф момент. сичко ше е виртуално. то това е добре де.

  5. малък чичка

    и според мен AES е напрактика непробиваем. Няма нищо невъзможно есествено, но е толкова трудно, че хакерите се отказват.

  6. ВАСИЛИЯ90

    Определено мислене на свъременна компания

  7. Гради

    Това, че онлайн магазинът е интегриран с другите системи на оператора позволява без излишна бюрокрация и пререгистрации да се възползваме от възможността да пазаруваме в нета!

  8. 11

    Толкова сте прозрачни, коментари 1-5. Като ще оформяте общественото мнение по някакъв въпрос, поне го направете убедително 🙂

  9. on4o

    Ей само платени мения 🙂

  10. Антон

    Налазвам го веднага eshop- а на М-тел.

  11. Кристиян

    И аз ще видя офертите. Дано да има добри неща в онлайн магазина на М-тел.

  12. Фори

    Вече посетих eshop.mtel.bg и мога да кажа, че много готини неща се продават там.

  13. Валя

    Онлайн магазина предлага много готини телефончета.

  14. Иво

    Супер, сега мога да си купувам доста неща през нета.

Коментар