GSM, принтер, копир, факс и скенер в едно

Мобилен офис в действие ще покаже компанията Possio на търговското изложение 3GSM в Барселона. Устройството от типа “всичко в едно”, наречено GRETA GSM Fax & Printer, съчетава в себе си мобилен телефон, принтер, скенер, факс и копир.
"Преди повече от 10 години ние създадохме мобилния факс", каза Ралф Уитинг, продуктов мениджър на Possio. "Сега нашите клиенти поискаха мобилен all-in-one продукт и ние изобретихме такъв", допълни той.
Possio ще покаже своя GRETA GSM Fax & Printer в шведския павилион на изложението 3GSM, което стартира на 12 февруари. Иновационният продукт ще се появи на пазара през юни тази година.
Устройството е предназначено да отговори на нуждите на професионалисти, които работят в офиса и у дома, в колите и по аерогари, кафета и хотели.
Досега Possio е продала над 50 000 мобилни факса за използване в товарни коли и други превозни средства, по информация от компанията. Портфолиото й включва още фиксирани безжични продукти като SVEA GSM Connector и FRIDA Fixed GSM Phone.
С пускането на новия GRETA продукт, компанията ще атакува и пазарите в Северна и Южна Америка, освен тези в Европа, Африка и Азия, където вече има стабилни позиции.
"Като свържете GRETA посредством USB към бордови компютър, лаптоп или PDA, ще получите завършен мобилен офис", каза Йорген Холин, управляващ директор на Possio. "Това е още един продукт, който ще позволи на мобилните оператори да добавят приходи и потребители", допълни той.
"Винаги е вълнуващо за един иноватор да покаже нещо, което никой не е виждал досега", заключи продуктовият мениджър Ралф Уитинг.

Коментар