Logitech Cube се превръща от мишка в проектор

Нова мишка на Logitech може да изпълнява и функции на презентатор. Моделът Cube преоткрива начина за взаимодействие с цифровия свят, гласи гръмкият анонс на компанията.


Иновативната мишка Logitech Cube се превръща с едно движение в проектор

Logitech Cube има уникален дизайн, който предлага всичко необходимо за една мишка и същевременно позволява лесното й превръща в проектор.  

В ролята на мишка, Cube скролва, когато потребителят прокара пръста си по основния панел. Софтуерът Logitech Flow Scroll осигурява плавно скролиране, подобно на това при смартфон с тъчскрийн.

Ако бъде повдигната във въздуха, след няколко мига мишката влиза в режим за презентиране. Кликването на върха на мишката премества към следващия кадър, а бързо връщане назад става с обръщане на мишката в ръка и клик.  

Cube е компактна и се побира в джоба за удобно пренасяне. Заедно с нея се предлага миниатюрен приемник Logitech Unifying, който предлага безжично свързване на 2,4 GHz и има достатъчно малки размери, за да стои включен в компютъра по време на движение.


Logitech Cube е достатъчно компактна, за да се побере в джоба

Приемникът осигурява надеждността на кабелна връзка заедно с удобството на безжичната комуникация и възможността за свързване на до шест съвместими устройства. Добавяне на клавиатура, цифров пад или дори друга мишка е лесно и удобно, без бъркотията с няколко USB приемника.

Logitech Cube ще бъде представена на изложението CES 2012 в Лас Вегас. На пазара в Европа мишката-проектор ще се продава от този месец на цена EUR 69,99 само през онлайн магазина на Logitech.

Коментар