Атос България обяви нови услуги за тест на SAP приложения

Нови услуги на Атос ще ускорят с 40% тестовото време за SAP решения

Нови услуги на Атос ще ускорят с 40% тестовото време за SAP решения

Атос България започва да предлага на българския пазар нови услуги за управление на тестването и приемането на продукти и услуги (TAM) за SAP решения. Компанията обещава намаляване на времето за тестване с 40 процента, както и на разходите за проектиране и изграждане на приложения.

Новите TAM услуги комбинират технологии за „умно тестване” (Smartesting) с познанията и опита на Атос в интеграцията и тестването на SAP решения. Покрива се целият процес на управление на жизнения цикъл на SAP приложения, вкл. и фазата на внедряване.

Новите практически решения за тестване ще играят ключова роля в поддръжката на приложенията, която предоставяме на нашите клиенти”, заяви Веска Давидова, управител на Атос България. Компанията е водещ интегратор на SAP решения в европейски мащаб.

EADS, лидер в космическата и отбранителната индустрии, вече използва TAM услугите на Атос. Според Клoд Прадал, ръководител на eHR оперативния център на EADS, новите услуги подобряват показатели като качество, време и разходи и позволяват изграждане на структурирани архиви на бизнес процесите и свързаните с тях тестове.

Коментар