McAfee VirusScan Mobile Security за Android – вече и за корпоративни клиенти

МcAfee обяви корпоративна версия на VirusScan Mobile Security (VMS) – самостоятелно приложение за Android базирани устройства. С негова помощ ИТ отделите могат лесно да конфигурират и свържат личното мобилно устройство на даден служител в корпоративната мрежа, като същевременно гарантират съответствие с политиките за сигурност.

Операционната система Android всеки ден е изправена пред огромен брой нови атаки. Появилият се феномен „Bring Your Own Device” (BYOD), който насърчава служителите да носят собствените си смартфони и PDA устройства на работното си място и да ги ползват за служебни цели, се разпространява като пожар.

McAfee VirusScan Mobile Security за Android осигурява цялостна антимaлуеър защита, предотвратявайки неоторизирано навлизане на злонамерен софтуер в корпоративната мрежа.

Ключови характеристики на продукта:

Бърза инсталация: Изтегляне, настройка и активиране директно на мобилния телефон; пускане на защитата за по-малко от три минути.
Мощна защита: Сканиране на приложения, непрекъснати ъпдейти, винаги активна и постоянно актуална защита.
Икономично сканиране: Извършва бързо сканиране, като използва минимални ресурси на батерията и процесора, без да смущава работата на други приложения или функциите на телефона.
Широк обхват: Предпазва смартфони и таблети с версии на Android OS от 1,6 до 4,0.

Даунлоуд: McAfee VirusScan Mobile Security за Android (пробна версия)
Официален дистрибутор: COMPUTER 2000

Коментар