САП Лабс България отличена като социално отговорна компания и спонсор

САП Лабс България спечели наградата на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) в категорията „копоративна и социална отговорност” на церемония, проведена късно снощи.

По същото време се състоя и награждаването на Eventex Awards, в което САП Лабс България извоюва второ място в категорията „Спонсор на годината“ за подкрепата си на първия по рода си национален кръг на състезанието по роботика за деца от 10 до 16 години FIRST LEGO League.

“САП може да се гордее не само с блестящите си финансови резултати за 2011 г, но и със значителните си успехи в сферата на устойчивото развитие и корпоративната социална отговорност. Наскоро стана известно, че САП е на 27-мо място в класацията на 100-те най-устойчиво развити корпорации в света. Тук, в България, ние полагаме всички усилия да отговаряме с локални действия и да допринасяме за този имидж. Основната причина за успеха ни е, че сме искрени в подхода си, имаме традиции, а не действаме кампанийно и адресираме реални проблеми като нуждата от подкрепа на българското ИТ образование и екологията“, коментира г-н Пламен Тилев, Изпълнителен директор, САП Лабс България.

Коментар