Поликомп и HP загатнаха за новите технологии за изображения

Множество нови технологии ще станат достъпни за потребителите със следващото поколение принтери и многофункционални устройства на HP, чиито анонс предстои. Сред тях е възможността за реалистично заснемане на 3D обекти, без компромис с дигитализирането на традиционни документи, стана ясно на дилърски семинар на ИТ дистрибутора Поликомп под наслов „Намери липсващото решение".

 

Развиващата се интеграция с облачните технологии позволява изображенията да се ползват директно в Google Docs, Box, e-Bay или Marketsplash. Разширяват се и възможностите за свързване, печат и сканиране с добиващите все по-голяма популярност смартфони и таблети под управление на Android и Apple iOS.

На семинара, проведен в Хасково с участието на над 100 дилъри на Поликомп, специалисти на HP България представиха нови тенденции и технологии във всички продуктови линии на световния ИТ гигант, вкл. сървъри, мрежови решения, компютри, периферия и консумативи. Във фокус бяха също партньорската програма и услугите на HP.

От Поликомп подчертаха водещата си позиция на най-голям ИТ дистрибутор в България, с над 1400 традиционни дилъри, системни интегратори, търговски вериги и други търговски фирми на територията на цялата страна.

Коментар