MasterCard е отново спонсор на UEFA от тази до 2015 година

МasterCard обяви подновяване на договора си като официален партньор на UEFA Champions League за новия период 20122015 година.

Първенството UEFA Шампионска Лига 2010-2011 беше проследено от 1.1 милиарда футболни запалянковци по цял свят. Чрез уникалните спонсорски промоции на MasterCard хората от повече от 60 страни получиха шанса да се докоснат до едно от най-вълнуващите и популярни спортни събития на годината.

През новия период MasterCard ще се фокусира за пореден път върху феновете като ще им предостави различни възможности максимално да се възползват от футболното спонсорство на компанията. Това включва уникални предложения за картодържателите, достъпни в уеб магазина MasterCard UEFA Champions League чрез безценни преживявания, създадени и предоставяни специално от MasterCard.

През последните две години хиляди фенове преживяха лични „безценни“ моменти в историята на спорта, които включваха възможност за родителите да видят как децата им придружават своя спортен герой на терена или да спечелят уникален достъп за детето си до специалните събития преди мача. Чрез съвместни промоции с други спонсори на UEFA MasterCard показа силата на партньорството, при което фeновете могат да се възползват от обединените усилия на спонсорите.

Новото за този цикъл е, че MasterCard ще предложи директно на феновете по-голямо и по-добро преживяване с връзка към градовете домакини на мачовете. Картодържателите, които живеят в тези европейски градове или ги посещават, ще имат възможност за директен достъп до големите клубни състезания, за да присъстват в написването на спортната история.

И накрая, феновете на UEFA Шампионска Лига могат да посетят специалните социални медийни сайтове на MasterCard във Facebook, за да прочетат новини и интересни мнения на експерти, както и да се възползват от възможността да спечелят фантастични награди.

Хавиер Перез, президент на MasterCard Europe заяви: "Ние сме доволни да обявим подновяването на спонсорството на UEFA Шампионска Лига и сме горди, че ще продължим да предлагаме „безценни” изживявания за всички чрез това партньорство. Само за изминалия сезон осъществихме промоции с банките и търговците в повече от 60 страни и тази новина гарантира, че ние ще продължаваме да награждаваме нашите настоящи и потенциални клиенти по нови и новаторски начини. 

Като‭ ‬водеща световна платежна компания‭ ‬MasterCard‭ ‬Worldwide се гордее с факта,‭ ‬че оперира в сърцето на търговията,‭ ‬улеснявайки живота и правейки го по-ефективен навсякъде за всеки.‭ ‬MasterCard оперира като франчайзър,‭ ‬посредник и съветник в разплащателната индустрия и подпомага търговията като обезпечава важната икономическа връзка между финансовите институции,‭ ‬правителствата,‭ ‬бизнеса,‭ ‬търговците и картодържателите по цял свят.‭ ‬През‭ ‬2010‭ ‬година‭ ‬2.7‭ ‬трилиона долара брутен обем в долари са генерирани чрез ползване продуктите на компанията от потребителите по цял свят.‭ ‬Захранвана от световната мрежа на‭ ‬MasterCard‭ – ‬най-бързо опериращата мрежа в света‭ – ‬MasterCard извършва над‭ ‬23‭ ‬милиарда транзакции на година и има капацитета да оперира със‭ ‬160‭ ‬милиона транзакции в час със средно време за реакция от‭ ‬130‭ ‬милисекунди и с‭ ‬99.99‭ ‬процента надеждност.‭ ‬MasterCard навлезе в глобалната търговия чрез своята фамилия от марки включително‭ ‬MasterCard,‭ ‬Maestro,‭ ‬и‭ ‬Cirrus‭; ‬с набор от продукти като кредитни,‭ ‬дебитни и предплатени карти,‭ ‬както и неговите иновативни платформа и функционалности‭  ‬като‭ ‬MasterCard‭ ‬PayPass‭ ‬и‭ ‬MasterCard‭ ‬inControl.‭ ‬MasterCard обслужва потребители,‭ ‬правителства и бизнеси в повече от‭ ‬210‭ ‬страни.

Коментар