Български турист ще лети със „Самолетa на 2be”

Български турист ще лети със „Самолетa на 2be” над красотите на България. Това ще бъде специалната награда през 2007 г. за един от късметлиите-ентусиасти, обиколили всички 100 национални туристически обекта. По случай откриването на своя 100-тен магазин най-голямата верига за мобилни технологии в България 2be стана партньор на движението на Българския туристически съюз “Опознай България – 100 национални туристически обекта”. Освен, че 2be осигурява специалната награда – полет над България, компанията ще  разпространява в своята магазинна мрежа в цялата страна книжките за събиране на печати и ще осигури награди за събралите 100, 50 или 25 печата от туристическите обекти.
„Движението "Опознай България – 100 Национални туристически обекта" дава възможност на обхождащите България да се запознаят с нейните природни забележителности и феномени. Това е една инициатива с традиции и с все повече последователи. Щастлив съм, че една изцяло българска компания, каквато е 2be, изяви желание и пое ангажимента да я подкрепи и съм убеден, че такава подкрепа си струва. Освен това съм сигурен, че това партньорство ще направи 100 национални туристически обекта още по-популярни,” каза Венцислав Удев, изпълнителен секретар на БТС. 
„Напоследък българите все повече усещат необходимостта да се обединяват около дадена национална идея или кауза. Надявам се, че 2be като голяма българска компания с подкрепата си за инициативата “Опознай България – 100 национални туристически обекта” ще помогне за популяризирането на една значима българска кауза – популяризирането на красотата и богатото историческо наследство на страната ни. Надявам се това, което правим съвместно с БТС да стимулира повече българи да се вгледат в корените си и да оценят непреходната стойност на България. За нас това е една съвсем естесвена стъпка. Идеята се роди спонтанно, когато си дадохме сметка, че магазинната ни мрежа е в много населени места, където има и туристически обекти от мрежата на БТС. Аз обичам да пътувам. Пътувала съм и по света, и из България и вярвам, че страната ни е една от най-красивите в света. Затова много бих искала всички българи да повярват в това,” заяви Станислава Арнаудова, изпълнителен директор на 2be.  
За участниците в движението Опознай България – 100 национални туристически обекта”, които са успели да съберет необходимия брой печати 2be ще осигури различни награди от своето портфолио – мобилни телефони,  аксесоари и МР3 плейъри. Те ще бъдат връчени на победителите на официална церемония на Черни връх през август 2007 година. Тогава един от притежателите на 100 печата ще бъде изтеглен чрез томбола и ще получи и специалната награда – обиколка над красотите на България със „Самолета на 2be”.
Подкрепата на движението «Опознай България – 100 национални туристически обекта” е част от стратегията на 2be за утвърждаване на българското наследство и изграждането на мост между националните традиции и  глолобализацията на съвременния свят. Участието на компанията в тази инициатива е свързано с основните ценности на 2be – динамичност, отговорност, уважение към другите и придава нов смисъл на посланието „Да бъдеш мобилен”.

Коментар