Виваком с услуга за фирмения автопарк

Нова услуга на Виваком позволява на малкия и среден бизнес да управлява дистанционно служебния си автопарк. VIVA Fleet дава възможност за проследяване на колите и оптимизиране на разхода на гориво, съобщи телекомът.

 

Услугата следи в реално време един или повече автомобила, визуализира маршрути за произволен период, контролира горивото и дава справки по различни параметри. Предлага се заедно с включени неограничен трафик за целите на услугата и скрит монтаж на проследяващото устройство.

VIVA Fleet включва проследяващо устройство, мобилна свързаност за предаване на данни и уеб-базирана платформа за следене и контрол на автомобилите. Локализирането се осъществява посредством GPS технология с точност до 2,5 метра, през специален уебсайт, от който могат да се контролират и всички останали функции.

Услугата включва и функционалности, които спомагат за оптимизиране на разходите на един автопарк, вкл. информация за максимална, средна и моментна скорост, аларми в реално време при нарушаване на предварително зададени правила, локализация в реално време и визуализация на изминати маршрути, административен контрол на горивото и др.

Месечният абонамент за VIVA Fleet е 16,50 лв. на автомобил без ДДС. Проследяващото GPS устройство се предлага на преференциална цена, а монтажът е безплатен при сключване на двугодишен договор.

по темата: „Виваком с услуга за фирмения автопарк”

добавете коментар...

  1. Томи

    Какви идеи. Тези от Виваком трябва да оправят отношението си към клиентите си първо, а и да помислят върху това дали предлагат качествени услуги.

  2. Кики

    Да, наистина Виваком трябва да измислят и да лансират своя идея.

  3. Мила

    Е, аре най-после Виваком да измислят нещо свое. Мтел я има тази услуга от преди тях.

Коментар