Сребро за българската фирма ICB на CeBIT 2012

Българската компания ICB спечели сребърно отличие „European Seal of e-Excellence” на международното ИКТ изложение CeBIT 2012 в Ханвовер, Германия. Наградата се дава на фирми, работещи в сферата на ИКТ и дигиталните медии, с отличителни резултати в пазарните иновации.

ICB бе наградена за своя продукт “Процесен портал” – иновативно софтуерно решение, което позволява автоматично генериране на портал, на база описание на бизнес процеси. Уникалната част е именно автоматичното генериране на софтуер, без необходимост от писане на код.

Процесният портал предоставя унифициран интерфейс за работа, в който служителите изпълняват и отчитат ежедневните си  задачи, а мениджърите следят изпълнението на целия процес, като повишат ефективността при планиране, управление и вземане на решения.

Порталът вече е внедрен в един от водещите международни военно-морски концерни – норвежката компания Конгсберг Меритайм, която има офиси в над 25 страни по света. Към системата проявяват интерес и редица компании от Белгия, Германия, САЩ и България, твърдят от ICB.

Коментар