HP улеснява интеграцията на мобилни приложения

Нови решения на HP за трансформиране на приложенията ще помогнат на организациите да интегрират мобилни корпоративни приложения в традиционни компютърни среди. Подобна интеграция се налага от нарастващата употреба и използване на смартфони и мобилни приложния, които променят начина, по който компаниите правят бизнес.

 

Икономическото оцеляване на компаниите вече зависи от способността им да отговорят на изисквания на клиентите, генерирани чрез корпоративни приложения, както и от социални приложения като Facebook, Twitter и LinkedIn. Разширеното портфолио от решения на HP за трансформиране на приложенията ще позволи на компаниите да създават, изграждат и управляват приложения, които насърчават взаимодействията между хора и организации, като в същото време ще бъдат оптимизирани традиционните среди за приложения по начин.

Усъвършенстваното приложение HP Application Lifecycle Intelligence (ALI), например, подобрява сътрудничеството в екипа за доставки и съкращава времето за завършване на жизнения цикъл, като предлага видимост в реално време и възможност за проследяване на дейностите в целия жизнен цикъл на приложенията.

Освен това новите софтуерни предложения на HP позволяват бързо развитие на мобилни приложения и насърчават социалните взаимодействия. HP Anywhere повишава продуктивността и спомага за бързо вземане на решения, като клиентите могат да управляват ИТ операциите в реално време. Новите мобилни приложения изпълняват операции, като например искане за управление на приложения, проследяване на грешки, мониторинг на състоянието на услугите  и създаването на персонализирани Executive Scorecard.

Друго приложение е HP Enterprise Collaboration, което ускорява разработката на приложения чрез среда за социално сътрудничество. Потребителите могат да водят разговори в даден контекст в реално време, с проследяване до действия и работни изделия.

HP въвежда и нови услуги за проектиране, внедряване и управление на мобилни приложения. Към тях спадат тестване на мобилни услуги, което съкращава времето за пласиране на мобилните приложения на пазара, както и корпоративните мобилни услуги за SAP приложения, които дават възможност на мобилните потребители да получат достъп до критични за работата им данни.

Коментар