„Дни на Майкрософт 2012″ най-успешни досега

„Дни на Майкрософт 2012″ е най-успешното издание на конференцията за последните няколко години, съобщиха от компанията. Над 1000 участници посетиха 74-те лекторски сесии в 10 зали на кино „Арена Младост”. Те бяха водени от 28 чуждестранни и 23 български лектори. За първи път сред записалите се участници имаше и желаещи от други държави.

„Увеличеният брой участници, включително на такива от чужбина, и добрите отзиви, които получихме от посетители и партньори ни показват, че сме се справили добре”, коментира Георги Ранделов, изпълнителен директор на Майкрософт България.

Ключови лектори на тазгодишната конференция бяха Андреас Хартл – главен оперативен директор в Майкрософт за Централна и Източна Европа и Майкъл Плат – главен директор платформи за разработка в Майкрософт. Те представиха визията си за облачните системи и начина, по който продуктите на Майкрософт, и в частност Windows 8, са в непрекъснат синхрон с динамичната софтуерна индустрия.

Наред с лекционната част от програмата на конференцията, голям интерес предизвика и Експо зоната със свободен за всички посетители достъп. Тя бе с изцяло обновен дизайн и предостави допълнителна възможност за контакти и информация за последните технологични решения.

Общо 17 технологични партньора на Дни на Майкрософт 2012, сред които премиум спонсора Infragistics и платинените спонсори Телерик и ЦАПК Прогрес, показаха ексклузивни предложения. В специализирания „Microsoft corner” бяха представени хардуерни продукти на компанията с артистичен дизайн.

Коментари по темата: „„Дни на Майкрософт 2012″ най-успешни досега”

добавете коментар...

  1. Кирил

    Много добра конференция 🙂

    Kinect състезанието беше върха!

  2. PitBull

    Aве експозицията беше малко оскъдна, очаквах повече честно, но като цяло беше добре и организацията беше на ниво, Арената е супер за такива големи събития с лекции, а не като оня БАИТ с архаичните разбирания за B2B

Коментар