Стартира електронната книжарница Viva Book

Виваком отваря електронна книжарница за художествена и бизнес литература. Цените в каталога ще бъдат с над 40% по-ниски от хартиеното копие, обявиха от телекома.

Viva Book стартира с повече от 1200 заглавия. Проектът се изпълнява в партньорство с издателство Ciela. За улеснение на клиентите покупката ще се добавя директно към месечната сметка за съответната Виваком услуга, която ползват.

За първи път у нас услугата Viva books ще предоставя и възможност за наемане на електронни книги. Очаква се интерес към подобна услуга да проявят студенти и професионалисти, тъй като в каталога ще присъстват и заглавия на бизнес тематика.

Един клиент може да наема до 5 книги на месец, да ги пренаема, както и да се абонира за услугата, ако желае да чете често без да купува съответните издания. Както закупените, така и наетите издания могат да бъдат свалени и отваряни на до 5 различни устройства.

Всеки месец по едно хитово заглавие от каталога на Viva books ще се предлага със специални преференции. 

по темата: „Стартира електронната книжарница Viva Book”

добавете коментар...

  1. бггеорги

    А освен Мтел и Виваком електронни книги за всички предлага и http://biblio.bg

  2. Umen

    С каквоооо Мтел са "изпреварили" Виваком?? Да не би да имат електронна книжарница?
    Стига сте коментирали както и да е от любов към хейтването по принцип.

  3. Фаса

    Viva Book не става. Просто показват с това как Мтел ги е изпреварил отдавна.

  4. Дончо

    Абе наистина и аз имам чувството, че напоследък това, което правят тези хорица от Виваком е да копират идеите на Мтел. Жалки са.

  5. Сашо Сашев

    Това ли успяха да измислят виваком. Имам чувството, че в последно време единственото което правят е да копират мтел. Или са им дъщерна фирма или са пълни бездарници. http://www.paralel.bg/?p=10

  6. Ива

    По-добре бившото пенсионерско (Вива) БТК , първо да си подобри услугите за телефон и Интернет, да уволни шефовете в дълбока пенсионна възраст с досиета в ДС, а не сега да ни занимават с глупости и да почват бизнес от който нищо не разбират.

  7. razor

    Все пак главната функция на книгата е да се чете. Прозорците могат да се подпират и с други предмети 😉

  8. мхм

    Печатните книги са отживелица, аз не съм чел такава от години, 100 пъти по-удобно е да се чете на телефона. Най-малкото е че се държи и прелиства с една ръка, за разлика от тежката хартиена книга;) Да не говорим колко книги мога да си държа на телефона:))

Коментар