Quocirca определи Xerox като лидер в услугите за управление на печат

София, 04 април 2012 – За трета поредна година Xerox запазва своята лидерска позиция в услугите за управление на печат (MPS), според доклад от 2012 година на компанията за аналитични проучвания Quocirca. Xerox поддържа своето лидерство основно благодарение на убедителния набор от услуги за глобалната си партньорска мрежа и експертно обслужване по отношение на бизнес процесите и IT аутсорсинга.

„Xerox сам по себе си е еталон, заради добре разработените MPS предложения и модерната визия, която има за този тип услуги“, каза Луела Фернандес, главен аналитик в Quocirca. „Компании от всякакъв мащаб се възползват от силните страни на предлаганите от Xerox услуги, в стремежа си към непрекъснато подобряване и модернизиране на работната си среда.“

Докладът предоставя независима оценка на доставчиците на MPS и отчита, че интегрирането с бизнес процеси и IT системи ще бъде с нарастващо значение при развитието на сектора. Благодарение на непрекъснато разширяващите се възможности чрез Xerox Print Services и Xerox Partner Print Services, малкият и среден бизнес също възприемат MPS с бързи темпове.

“С всяка изминала година Xerox затвърждава своята водеща позиция на пазара, защото имаме доказан резултат при осигуряването на услуги, които помагат на бизнеса да намали своите разходи, да повиши продуктивността и да подобри сигурността за документите си“, каза Нели Братанова, Xerox България. Нашите творчески решения за големите корпорации, вече са пригодени да бъдат в помощ и на малкия и среден бизнес, като подобряват управлението и намаляват разходите в тяхната печатна инфраструктура.“

Като световен пазарен лидер в MPS сектора, Xerox работи с компании от всякакви размери, за да опрости модела на работа, така че служителите да губят по-малко време в управление на документи и да разполагат с повече време, за да се фокусират върху изпълнението на своята същинска работа. Xerox интегрира MPS в IT инфраструктурата, за да помогне чрез интелигентно организиране на информацията, било то от хартиен или електронен източник.

Компанията беше позиционирана от Gartner като световен лидер в Магическия квадрант за управление на печатни услуги и определена за лидер в пазарния дял в този сектор, в световен мащаб. Освен това, Xerox  получава оценка като лидер в IDC’s Managed Print Services and Basic Print Services 2012-2015 Forecast and Analysis report и MPS доклада за 2011 на MarketScape.

Коментар