D-Link с нова партньорска програма

D-Link обяви новата си паневропейска програма за партньори "Value in Partnership+". Програмата е базирана на функционалността на онлайн портала на компанията, който предлага персонализирани услуги за регистрираните партньори.


Огнян Данчев обяви, че новата програма на D-Link ще позволи на партньорите на компанията да се отличат от конкурентите 
 

Освен до новини, продуктова и техническа информация, потребителите имат достъп и до нови инструменти за ефективен маркетинг и поддръжка, онлайн обучение и сертификационни курсове. В зависимост от активността си в програмата, участниците получават редица бонуси и придобивки.

Новата разработка на партньорската програма ни позволява да предложим ефективна и ежедневна подкрепа за всичките ни локални партньори в зависимост от специфичните им нужди. Вярваме, че подобен персонален подход плюс атрактивните възможности за допълнителни сертификации и обучение, ще им позволи да се отличат категорично от своите конкуренти", заяви Огнян Данчев, мениджър D-Link България.

Новата програма заменя съществуващите нива с три типа партньори – регистрирани, сребърни и златни. При първото ниво отсъстват изисквания към партньора относно обем реализирани продажби. То предлага оптимален старт за всички заинтересовани от програмата риселъри, като дава възможност за ползване на “Value in Partnership+”.Потребителите на това ниво могат да се възползват от избрани услуги и ресурси, включително и онлайн базата от инструменти за маркетинг кампании, редица отстъпки и специални ценови споразумения. Например, могат да използват портала за бърза и лесна реализация на имейл кампания, както и на други ко-брандинг инициативи. Налице е и опция за ексклузивна технически поддръжка по телефона.

Т.нар. регистрирани потребители могат да получат статус на сребърни или златни партньори на компанията като преминат успешно определен набор от сертификационни курсове в специфични продуктови области. Сертификационната програма предлага специално подбрани онлайн обучения, разделени в модули и фокусирани върху теми като безжична свързаност, съхранение, сигурност, комутатори и IP базирано видео наблюдение.

Сребърните и златните партньори могат да покрият допълнителни изисквания и вземат специфични сертификати чрез модули за е-обучение в конкретни области, като сторидж или IP-базирано видео наблюдение, например. Това им позволява да получат т.нар. статус на „Предпочитан партньор”, с който идват и редица отстъпки и нови възможности.

Специална програма на D-Link възнаграждава активността на партньорите. С покупката на D-Link продукти, те събират “Value in Partnership+” точки, които могат да разменят за бонуси, подаръци или еквивалентна сума по специална партньорска Visa карта.

Коментар