Поликомп стана дистрибутор на VMware

Поликомп подписа договор за дистрибуция с VMware, по силата на който ще предлага чрез своята дилърска мрежа решенията и услугите за виртуализация на американската компания.

 

Продуктите на VMware дават възможност зa значително по-ефективно използване на ресурсите на хардуера, като позволяват върху един физически сървър да работят множество виртуални машини, всяка със собствена операционна система и инсталирани приложения.

С добавяне на световно утвърдена марка като VMware към портфолиото си, Поликомп ще разшири възможностите за своите партньори и клиенти при изграждане на комплексни решения за бизнеса, посочиха от дистрибутора.

Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на специализирани обучения, консултации, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

„Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим по-цялостни и завършени услуги и решения на нашите дилъри”, каза Надежда Генова – директор на Поликомп, като подчерта, че компанията вече има изградени дългогодишни партньорства с над 25 производителя.

Коментар