Galaxy Tab 2 излиза в магазините на Виваком

Таблетът Galaxy Tab 2 на Samsung от утре ще бъде достъпен в търговската мрежа на Виваком. Устройството излиза в два варианта – с 10,1-инчов дисплей, който вече е наличен, а веднага след празниците и в 7-инчов.

Моделите ще се предлагат на разсрочено плащане, с договор с тарифен план Traffic Unlimited XL, който в момента предлага 30 GB високоскоростен интернет на цена от 20 лв. за първата една четвърт от договора. Цената на по-малкия таблет е 15,90 лв. месечно, а на по-големия – 29,90 лева.

И двата модела разполагат с двуядрен процесор на 1 GHz, 1 GB системна памет плюс вградена флаш памет 8 GB при 7 инчовия и 16 GB при 10,1 инчовия таблет, както и слот за micro SD карта до 32 GB.

Дисплеят на Galaxy Tab 2 7.0 има резолюция 600х1024 пиксела, а този на Galaxy Tab 2 10.1 предлага 800х1280, с устойчиво на надраскване покритие Gorilla Glass. Налични са още Wi-Fi и Bluetooth, както и GPS и HSPA поддръжка. Устройството работи под управление на операционна система е Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Характерно и за двата таблета е, че могат да бъдат използвани и като телефон, с всички стандартни функции – цифрова клавиатура за набиране на номер, книга с контакти, поддържаща групи, лог файл на приети, набрани и пропуснати повиквания, както и интерфейс за SMS съобщения с възможност за чат.

Коментар