Софтуерът за сигурност AVG е избран за водещ алтернативен бранд

GRISOFT, разработчикът на софтуера AVG Internet Security е бил избран от Северно-американските доставчици на решения за информационните технологии, които четат списанието VAR Business, като най-добра алтернатива на останалите лидери на пазара за сигурност в региона.
Лоурънс М. Уолш, редакторът на списанието, което покрива бизнеса за интегриране на технологии, обяснява че има няколко причини, поради които тази търговска марка е предпочитана за лидер в категорията си. “Продукти, като AVG често дават на реселърите с добавена стойност висока ефективност, иновативни технологии и преференциални ценови възможности,” казва Уолш.
Линията продукти AVG на GRISOFT за потребителите в дома, малкия и средния бизнес защитава срещу растящото количество Интернет заплахи включително червеи, вируси, троянци, адуер, спайуер, спам и киилогърс. AVG Internet Security 7.5 е всеобхватен продукт за компютърна сигурност включващ анти-вирусна и анти-спайуер защита, лесна за използване защитна стена, спам филтър и инструменти за защита срещу фишинг. Друг известен продукт AVG е AVG Anti-Malware, който комбинира последните анти-спайуер и анти-вирусни технологии, в един пакет с лесен за използване интерфейс. На разположение са също мрежови и сървърни версии с отдалечено администриране, предлагащи съвместимост с последните версии на операционните системи, включително и с Windows Vista. Всички продукти за сигурност AVG включват автоматични бързи осъвременявания и пестеливо използване на компютърните ресурси. Платените версии са с безплатна техническа поддръжка за периода на лиценза.
Лари Бридуел, от Глобални Стратегии за Сигурност в GRISOFT казва: “За GRISOFT е чудесна новина, че читателите на VAR Business са посочили нашия софтуер за най-добър избор при риселърите и дистрибуторите, но това не ни изненадва. Ние работим в близко сътрудничество с нашите партньори и дистрибутори като им даваме цялостна подкрепа в маркетинга и продажбите. Ние също фокусираме нашето внимание към крайните потребители на платените версии на AVG, като осигуряваме 24 часова техническа поддръжка достъпна за целия свят.”

Коментар