vivatel стартира нови бизнес планове

vivatel обяви старта на нови планове за бизнес клиенти. „Бизнес Рефлекс 20” и „Бизнес Рефлекс 40” дават възможност да се използват мобилни услуги на стойност до 125% от това, което клиентите заплащат като месечен абонамент, твърдят от оператора.
За първи път у нас на представителите на бизнеса се предлагат тарифни планове, при които стойността на месечния абонамент се ползва изцяло за потребление на мобилни услуги, на преференциални цени, а в допълнение те получават бонус, както и напълно безплатни разговори в група, гласи официалното съобщение от vivatel.
При „Бизнес Рефлекс 20”, срещу месечен абонамент от 20 лева, клиентите получават включено потребление на стойност 22 лева, а при „Бизнес Рефлекс 40” – срещу 40 лева е включено потребление за 50 лева.
Двата абонаментни плана предлагат безплатни разговори в групата, атрактивна, по думите на оператора, тарифа за национални и международни разговори, както и преференциални цени за пренос на данни. Разговорите с чужбина се таксуват от 36 стотинки до 1,62 лева за минута.
Срещу 1,80 лева за 1 MB клиентите могат да използват електронната си поща или да сърфират в интернет. 36 стотинки на минута струват разговори към националните мобилни оператори и фиксираните мрежи у нас. SMS-те до всички мрежи в страната са на стойност 12 стотинки, а MMS-те струват 48 стотинки.
Както и при останалите абонаментни планове, vivatel запазва минималното първоначално таксуване с продължителност 30 секунди, а след изтичането му тарифирането се извършва с точност до секунда.
Новите предложения „Бизнес Рефлекс 20” и „Бизнес Рефлекс 40” са достъпни за нови и настоящи клиенти на vivatel от 27 февруари 2007 г.

Коментар