Microsoft обяви програма за ъпгрейд до Windows 8

Microsoft стартира програма за ъпгрейд от Windows 7 до Windows 8 в 131 страни по света, вкл. България. От предложението Windows Upgrade Offer могат да се възползват потребители, които си купят нов компютър с инсталирана операционна система Windows 7.

За тях компанията предлага възможност за ъпгрейд до Windows 8 на по-ниска цена веднага щом новата ОС излезе на пазара. Офертата е насочена към индивидуални потребители, като допуска до 5 надстройки на клиент.

Програмата важи при покупка на настолен РС или лаптоп с Windows 7 в периода от 2 юни 2012 г. до 31 януари 2013 г., а потребителите ще могат да си обновят системата до Windows 8 до края на февруари 2013 г.

В допълнение, участниците в Windows Upgrade Offer ще получат професионална поддръжка от страна на Microsoft за срок от 90 дни, който започва да тече от момента на инсталацията и активирането на Windows 8.

Регистрацията за Windows Upgrade Offer ще бъде достъпна скоро и за българските потребители, става ясно от съобщение в официалния сайт на програмата.

по темата: „Microsoft обяви програма за ъпгрейд до Windows 8”

добавете коментар...

  1. Данаил

    Хитро – да вземеш парите на потребителите за нещо, което още не са видели като завършен продукт. Да ги накараш да си купят съществуващата ти ОС само заради обещанието за по-евтин ъпгрейд към нещо непознато и недоказано и така да си подсигуриш приходи от него независимо от това как ще бъде прието на пазара…

Коментар