Онлайн инструмент конфигурира бързо ERP

Българският офис на софтуерния гигант SAP обяви нов онлайн инструмент, с помощта на който малки и средни компании могат да конфигурират свое ERP решение, като изберат нужните им функционалности от пакета с най-добри практики на SAP.

Инструментът генерира ориентировъчна цена за проекта, която включва очакваната стойност на необходимите лицензи за софтуер и на услугите по внедряване, съобщиха от SAP България.

Подобeн конфигуратор използват над 2600 компании в над 47 страни, по данни на SAP. Програмата SAP fast-start цели да улесни малки и средни компании в сферите на производството, услугите и търговията при оценка на нуждите им от бизнес софтуер, избор на подходящо решение и свързване с партньор, който има експертиза в съответната индустрия и би могъл да осъществи внедряването.

SAP Business All-in-One конфигураторът идва във време, когато малките и средни компании вече имат достъп до еврофинансиране и трябва в кратки срокове да изпълнят проектите си”, коментира Бойчо Делевски, управител на SAP България.

Инструментът спестява време и ресурси, необходими за фазата на предварително проучване, дава реална представа за възвръщаемостта на инвестицията и осигурява предвидимост на разходите за проекта, допълни Делевски.

Коментар