Пускат домашен Интернет с безплатен антивирус

Безплатна антивирусна програма NOD32 при сключване на едногодишен договор за Интернет достъп предлага от днес на домашните потребители телекомуникационната компания NET IS SAT, част от ВМ Финанс Груп.
Компанията предприема този ход, заради зачестилите сигнали от клиенти за проблеми с вируси, шпионски код (spyware) и рекламен софтуер.
„Подаряването на антивирусен софтуер е честа практика в развитите телекомуникационни пазари“, каза Иво Петров, изпълнителен директор на ВМ Финанс Груп. „Нашето желание е клиентите ни да могат да ползват спокойно услугите на NET IS SAT, без да се притесняват от злонамерени външни атаки към тяхнaта лична информация“, допълни той.
Антивирусната защита е валидна за срока на договора. Освен гаранция за функциониране на продукта, легалната версия на NOD32 осигурява още техническа поддръжка и възможност за обновление през Интернет.
NET IS SAT твърди, че е първият Интернет доставчик в България, който предоставя програмата напълно безплатно за своите клиенти. За да се сдобият с антивирусния софтуер, потребителите трябва да сключат едногодишен договор с компанията. Тези, които не искат да се обвързват с договор, могат да си купят антивирусната защита NOD32 от NET IS SAT срещу 3.90 лв. на месец.
От интернет доставчика поясниха, че са избрали NOD 32, заради високите показатели на програмата по отношение на ефективност, прецизност и скорост на сканиране. През септември 2006 г. продуктът спечели златен медал на международния технически панаир в Пловдив.

по темата: „Пускат домашен Интернет с безплатен антивирус”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Време беше. Дано не остане в границите само на един i-net доставчик. Лично аз стискам палци и другите да забележат и да направят нещо по въпроса.

  2. Yes

    Крайно време беше да предложат това, защото интернета вече стана ад с тези вируси, спамове. То и сега много хора си ползват антивирус, но или безплатен, или пиратски. Друго си е легалното, нали влизаме в Европа, все пак!

  3. danstcho

    Re6enieto e mnogo dobro,oshte poweche,che e izbrana edna ot nai-dobrite, da ne kaja nai-dobrata antivirusna programa w momenta na swetownai pazar.Strahotno marketingowo re6enie.Bravo.

Коментар