Конкурс избира най-добрия проект за е-бизнес

Започна конкурсът „Start with e-nnovation”, в рамките на който ще бъде отличен най-добрият проект за e-бизнес. Надпреварата е част от „e-nnovation” – международна конференция, организирана от групата Allegro.

 

Наградата за авторите на дванадесетте най-добри предложения е среща с експерти, които ще консултират тези концепции ден преди конференцията, и покана на международното събитие. Победителят в състезанието ще вземе 10 000 евро.

„Бихме желали творците на новия е-бизнес да получат както достъп до специализирано познание, така и възможност за контакт с потенциални инвеститори. Ето защо конкурсът „Start with e-nnovation” се организира по повод на конференция, която събира на едно място мениджърите на топ марки и авторитетите в бранша”, коментира отговарящият за организацията на конференцията Марчин Майхжак от група Allegro.

Конкурсната надпревара ще се проведе на три етапа. Първият се състои в огласяване на стартъп, който е в процес на реализация. Предаването на кратко описание на проекта трябва да се направи до 3 септември т.г. чрез онлайн формуляр.

До втория етап ще бъдат допуснати 12-те най-добри тима, които на 14 октомври ще се срещнат с експертите. Финалната двойка, избрана от специалистите, ще бъде представена на широката общественост в първия ден на конференцията. След гласуване ще бъде избран победител, който ще получи 10 000 евро. 

Коментар