LG PA70G – най-яркият преносим LED проектор

LG обяви „най-ярките” преносими LED проектори. Моделите от сериите PA70G и PB60G позволяват осветеност до 700 ANSI лумена и поддържат удобна безжична връзка с лаптоп чрез технология Intel WiDi.  

Смарт проекторите се характеризират с ясна и чиста картина, богат набор от функции и атрактивен дизайн.Серията PA70G достига впечатляващите за категорията си 700 ANSI лумена яркост, високата разделителна способност WXGA (720р) и контрастното съотношение 15 000:1.

Качеството на възпроизвежданото изображение от моделите от серията не се влошава с времето. При експлоатация на устройствата по 4 часа на ден, LG гарантира 20 години безпроблемно използване.

Забележителното подобрение, което отличава новата серия PA70G от предходните модели на LG, е технологията Intel Wireless Display (WiDi) за безжична връзка между проектора и лаптоп, от която могат да се възползват потребители от бизнеса, образованието, изкуствата и сферата на забавленията.

USB портовете са още удобство, което улеснява свързването с други устройства.

Като допълнение, проекторите комбинират 3W+3W вградена стерео озвучителна система с природосъобразен дизайн. Именно иновативният и стилен външен вид им спечелва международната награда за продуктов дизайн „Red Dot Design Award” за 2012 г.

LED моделите от серията PB60G на LG пък са най-тънките и компактни преносими проектори на пазара, твърди производителят. Те са достатъчно малки, за да се поберат в джоб и да се използват навсякъде и по всяко време.

Новите проектори на LG ще бъдат представени на пазара през месец август тази година.

Коментар