Germanos стартира летния си фотоконкурс

Веригата магазини за телекомуникационни продукти и услуги GERMANOS стартира за седма поредна година летния си фотоконкурс. Надпреварата ще се проведе на официалната страница на GERMANOS във Facebook, като мотото на конкурса е ‘’Само поснимай”. Победителите ще имат възможност да се сдобият с хитови смартфони, фотокамери и аксесоари, предоставени от Sony.

Любителите на фотографията и технологиите имат на разположение шест седмици да споделят запечатаните от тях кадри. Снимките могат да бъдат качени в специално създаденото за целта приложение. Тази година категориите са три – „На море”, „На планина” и „На парти”.

Всеки фен на GERMANOS във Facebook може да участва с по три снимки във всяка от категориите. Жури в лицето на популярния фотограф Иван Коловос ще оценява снимките, като им присъжда точки по три критерия: идея, композиция и техническо изпълнение. Максималният брой точки, които всеки участник може да натрупа, е 30, а победителите ще бъдат избрани измежду 20-те снимки от трите раздела с най-висок рейтинг.

Трима участника във всяка категория ще спечелят по една атрактивна награда. Най-добрите снимки ще донесат на авторите си хитовия смартфон Sony XperiaTM S. Втора и трета награда са съответно цифровият фотоапарат Sony DSC-TX20 и цифровата фоторамка Sony DPF-C1000.

Фотоконкурсът на GERMANOS e една от традиционните и изключително успешни инициативи на компанията. През 2011 г. за участие в конкурса бяха получени близо 4200 снимки от над 7100 потребители.

Коментар