Щатската лотарийна асоциация похвали ИНТРАЛОТ

ИНТРАЛОТ е единствената лотарийна компания, успяла да постигне перфектен резултат на теста на Лотарийната асоциация на САЩ (MUSL). Тестът е задължителен за всички компании, които предлагат игри едновременно в няколко щата на Америка, какъвто е случаят с игрите на ИНТРАЛОТ Powerball© и Wildcard© On-line в Айдахо.
Проверката на Асоциацията цели да гарантира, че всяка компания, ангажирана с лотарийни игри, разполага с нужните ресурси и умения да разреши възникналите противоречия и да управлява рисковете, свързани с участието в подобен род игри.
Проверката набляга на 100 пункта, сред които системите за компютърни игри (CGS) и вътрешен контрол (ICS), както и различните методи за защита на системите от неправомерен достъп или намеса, прекъсване на електрическото захранване и всичко, което може да наруши сигурността или да доведе до нежеланото прекъсване на дадена игра.  
“Отличният резултат на ИНТРАЛОТ е красноречиво потвърждение на приоритетите на компанията в повече от 40 страни по света: качествени интегрирани решения, приспособимост към нуждите на индивидуалните пазари и желание да задоволява нуждите и очакванията на всеки клиент. Тестът е поредното доказателство за това, че ИНТРАЛОТ е безспорният лидер на световния пазар на хазартни игри”, каза Константинос Фарис, генерален технически мениджър на ИНТРАЛОТ.

Коментар