Firefox 15 е достъпен за сваляне

 
 
Firefox 15 е достъпен за сваляне от сървърите на Mozilla за всички популярни платформи. Разработчикът е коригирал откритите в предходните издания грешки и е ускорил работата под Windows.

Най-значимите подобрения в новата версия на браузъра са вградената поддръжка на PDF файлове, както и поддръжката на протокола SPDY v3 за по-бърз достъп до интернет.

В допълнение, Mozilla е подобрила поддръжката на HTML5 и е добавила нови инструменти за разработчици. Версия 15 освен това идва с по-бързо обновяване и изразходва по-малко оперативна памет, твърди TechCrunch.com.

Даунлоуд: Firefox 15

по темата: „Firefox 15 е достъпен за сваляне”

добавете коментар...

  1. Наблюдател

    Рядко се е случвало и преди Файърфокс за Линукс да забива, но 15.0 забива без изключение, при всяко затваряне. Май прекалено набързо прескочиха бета-тестовете…

  2. Usera

    Вграденият Viewer за PDF файлове по подразбиране е изключен за версия 15, за да се пусне трябва се напише about:config и след това да се напише pdfjs.disabled и да се сложи false.

    Относно Chrome също има също много бъгове не по-малко от тези на Firefox. Няма безгрешен софтуер, както и безгрешен човек :-).
    Няма нищо лошо да се ползват едновременно различни браузъри. Важното да се ползва всичко друго, но не и Internet Explorer.

  3. ```

    Тез през месец пущат нова версия и все нещо не ѝ е натаман… Chrome-ът за сега ги бие с много.

Коментар