На Стив Возняк му е жал за Samsung

Съдебната победа на Apple над Samsung от миналия месец продължава да е една от най-коментираните теми. Любопитно изказване по случая направи съоснователят на Apple Стив Возняк.


Стив Возняк смята, че американският съд е несправедлив към Samsung
 

Според него, решението на съда е несправедливо спрямо Samsung. Корейската компания бе призната за виновна в копиране на дизайна на iPhpone, като съдът й наложи глоба от над 1 милиард долара. Очаква се и забрана за продажбите на ключови устройства на Samsung в САЩ.

„Не мисля, че решението ще остане в сила. Аз не съм съгласен с него", заяви Стив Возняк пред Блумбърг, допълвайки, че ненавижда патентната война между двете компании.

„Искам само едно – всички да се съгласят да обменят своите патенти и тогава всеки ще може да създава най-добрия продукт, използвайки всички достъпни технологии”, заяви съоснователят на Apple.

Стив Возняк критикува и камерата на iPhone, надявайки се новият модел най-сетне да предложи по-добра камера от тези на Samsung Galaxy S III и Motorola Razr. Специалистът ще даде окончателно мнение, след като лично тества камерата на iPhone 5.

по темата: „На Стив Возняк му е жал за Samsung”

добавете коментар...

  1. Gen

    Поздравления, Стив – ти си най-хубавото нещо в Apple!!!

  2. Vall

    Евала му правя. Не е мишок като останалите … заровили се в патентните окопи.

  3. SSTR

    Тоя е страшен пичага… миналата година си купи Galaxy Nexus. По-скоро се опита де – след като не намерил налични в магазините, отишъл до централата на Гугъл и естествено от Гугъл му го подарили 🙂

  4. Димитър

    Винаги е бил по-човечен от Стив.

Коментар