Ускорете Интернета си до 400% с Rapid IE на McAfee

За много хора скоростта на работа в Интернет е преди всичко хардуерен проблем. На тях им трябват по-мощни компютри и по-скъпа връзка, за да ускорят трафика си. Чисто технологично обаче това не е така. Връзката с Интернет е комплекс от софтуерни и хардуерни решения, и е възможна оптимизация без нови значими инвестиции.
Едно от най-добрите решения за това е продуктът Rapid IE на McAfee. С него е възможно ускоряване на свалянето на файлове и работата он-лайн до 400%. Това става изцяло само със софтуерни оптимизации. Такива са например възможността да се поддържат до 5 пъти повече едновременни връзки, отколкото стандартният браузър. Internet Explorer поддържа 2 връзки, а Rapid IE – до 10.
В добавка технологията съхранява IP-адресите на сайтовете, което позволява по-бърза реакция. Вкарани са и приложения за намаляване на конфликтите по мрежата, а също и усъвършенстване на самата връзка. Налице е и постоянен скоростомер, който следи входящия и изходящия трафик. При желание може да се включи ограничаване на флаш-анимациите и картинките.
Rapid IE работи с най-популярните операционни системи – Windows 95, 98, Me, NT4, 2000, XP. Системата се инсталира много лесно. Веднъж поставена, тя работи самостоятелно и може напълно да се забрави за нея. Няма нужда от непрекъснати настройки, сложни интерфейси и дебела документация. А ускоряването на Интернета е постоянно.
Цената на удоволствието от по-бързата връзка със света е около 50 долара. Официален дистрибутор на McAfee за страната е Компютър 2000 България ЕООД.

Коментар