Петима се борят за приза в Innovation Challenge

Петима мениджъри се борят за приза в националния конкурс Innovation Challenge. Победителят ще бъде обявен 28-ми септември на церемония в х-л Шератон София, съобщиха организаторите от Маркет Тренд и JobTiger. Той ще поучи пълна 100% стипендия на стойност 15 000 евро за Executive MBA програмата на University of Sheffield.

 

До финалната фаза на конкурса бяха допуснати 23-ма кандидати, а сред тях бяха отличени 5-ма финалисти, които ще се борят за 100% стипендия в една от най-предпочитаните Executive MBA програми в Югоизточна Европа – тази на University of Sheffield. Други двама ще получат 50%, а за останалите ще бъдат раздадени поощрителни награди.

Финалистите в конкурса са: Стефан Киряков – мениджър Бизнес развитие в Сирма Солюшънс; Лора Дичева – Маркетинг директор на МедияПро ентъртейнмънт; Рени Попчева – управител на Embrioo.com; Велизар Димов – главен инженер на Johnson Controls; и Цветослава Кьосева – мениджър на Иновационния център на Мобилтел.

Конкурсът се журира от представители на Маркет Тренд, JobTiger, University of Sheffield, Софарма и Ernst and Young. Техни експерти консултираха с ценно ноу-хау кандидатите.

Innovation Challenge е състезание за млади мениджъри, които използват своята креативност, за да достигнат ефективност, и непрестанно се стремят към иновацията в процесите, продуктите или услугите на организациите. За участие в конкурса бяха допуснати иновативни проекти, които са в процес на създаване или вече са реализирани успешно в България. 

Коментар