Новият Мтел с първо предложение

Първото предложение на Мтел след ребрандирането e пакет от услуги „Повече за теб”, който ще се предлага от 1 октомври. Всяка от комбинираните оферти включва устройство по избор на клиента – телевизор, смартфон или лаптоп.


Мтел обяви първото си пакетно предложение след ребрандирането с видеосъобщение във Facebook

Офертата отразява новата стратегия на Мтел да предлага цялостни телеком решения. Освен услугите – оптичен интернет, цифрова телевизия и мобилна тарифа, клиентът получава и устройство по избор – 32-инчов Full HD LCD телевизор Toshiba, 15,6-инчов лаптоп HP 655 или смартфон Sony Ericsson Xperia Arc S.

Предлагат се три разновидности на пакетите, в зависимост от броя телевизионни канали, скоростта на интернет връзката и вида мобилен план. Най-евтиният пакет S струва 29,90 лева с ДДС месечно. Той включва оптичен интернет за дома със скорост 50 Mbps, телевизия с над 40 програми и мобилен план със 100 включени минути към всички мрежи, САЩ, Канада и страните от Зона 1.

За клиентите с по-високо потребление Мтел предлага два допълнителни пакета. Срещу цена от 59,90 лева с ДДС на месец са комбинирани интернет със скорост 50 Mbps, телевизия с над 100 канала и мобилен план с включени 400 минути. Третият пакет предлага оптичен интернет от 100 Mbps, разширен ТВ пакет с повече от 160 програми и мобилен план с 1000 минути към всички мрежи, САЩ, Канада и страните от Зона 1. Месечният абонамент тук е 99,90 лева с ДДС.

Към бизнес потребителите е насочена нова услуга, която включва мобилна тарифа и интернет за офиса. Мобилният план включва 500 минути за разговор във всички национални мрежи, както и в страните от Зона 1, САЩ и Канада. След изчерпване на 500-те минути, разговорите с всички в мрежата на Мтел са безплатни. Офис интернетът, включен в пакета, е със скорост от 50 Mbps (даунлоуд и ъплоуд) и разполага с безплатна пощенска кутия. Бизнес пакетът също включва допълнително устройство, което клиентът може да вземе по избор – лаптоп HP или смартфон Sony Ericsson.

по темата: „Новият Мтел с първо предложение”

добавете коментар...

  1. Стан

    Като за първо предложение след ребрандинга Мтел се оказват доста щедри. Бонус техниката си заслужава определено.

  2. M-tel......?

    Никога повече няма да им стана клоент, не нов М-тел да се кръстят а нероден М-тел. При неразпечатвана карта ми натресоха 56 лв сметка…….Да са живи и здрави, всеки месец печеля награда от т!ях, защото не съм им клиент……

  3. Бонго

    Познайте къде е измамата. Защото ако някой си мисли, че ще плаща такса "така или иначе" за някакви минути и му подаряват телевизор или лаптоп много се лъже. Ще си плати телевизора/лаптопа даже с надута цена – това че няма нужда от въпросния уред, човека ще го разбере след половин година или даже няма да се усети.

  4. Трави

    Мега яката оферта е това. Веднъж някой от тези кръвопийци операторите да се сети и да раздаде подобни подаръци.

  5. :)

    "Новият МТЕЛ" цепи мрака 🙂
    Аз нищо ново не виждам, освен няколко безделници и въздухари от сектор "ПР и раздуване" да оправдаят съществуването си 🙂

  6. pff

    Цени, пакети, минути… Какви прави тази рекламна листовка на мобилен оператор в сайт за новини в областта на технологиите?

  7. Д..............

    Никога повече при мтел никога и безплатно да ми дават всичко никога – боклуци и крадци!

  8. Абе Роис

    Това в Англия с Телефон, ТВ или Лаптоп го има от 2006. Ние сме бати изостаналата държава.

  9. WWW

    МЕНТЕЛ СИ Е МЕНТЕЛ

  10. Роис

    Подарък телевизор за 600лв. към такси, които така или иначе плащаш… в интерес на истината такова предложение не е правено досега.

  11. мхм

    За по малко от 60 лв общо потребление имам 4 карти на виваком едната от които е за стик за мобилен интернет и общо около 2000мин разговори+интернет трафик на едната карта. Мтел да тичат срещу Виваком, не могат да ги стигнат!!!

Коментар