GFI WebMonitor с нови възможности

GFI Software обяви нови функционалности в своя софтуер за сигурност GFI WebMonitor, който предоставя данни за продуктивност, използване на трафика и сигурност на данните директно в ръцете на тези, които имат нужда от тях – отделите по ИТ и човешки ресурси, както и бизнес мениджърите.

Последната версия на GFI WebMonitor включва панел за сигурността, който позволява на ИТ администраторите да открият и да се справят с потенциални действия преди те да са станали сериозен проблем. Наличен е също панел за всяка от главните области на влияние, свързани с уеб браузването на работното място – проблеми със сигурността, прекалено използване на трафика и загуба на производителност, съобщи партньорът на GFI у нас – Бизнес Софтуер Дистрибутор.

Допълнително, новите възможности за достъп базиран на роли, позволяват на ИТ администраторите по-лесно да споделят предоставената от панелите информация за служителите със съответните им мениджъри, без да бъдат претрупвани с ненужни данни или да им се дава достъп до настройките на самия WebMonitor.

Обновеният GFI WebMonitor включва също:

• Цялостна защита от малуер
• Разширен социален контрол
• Синхронизиране на инсталации на повече места

30-дневна пробна версия на продукта е достъпна за сваляне безплатно от сайта на разработчика.

Даунлоуд: GFI WebMonitor

Коментар