Sqilline участва като златен партньор за мобилни решения в SAP форум 2012

На 4 октомври в хотел Holiday Inn беше проведено най-мащабното събитие на SAP в България –  SAP форум  2012, в което Sqilline, заедно със своя партньор msc mobile, участва като златен партньор за мобилни решения.

Десислава Михайлова, управляващ директор на Sqilline, изнесе презентация за първото Success Story в Източна Европа- Mobile Service with SAP SMART Work Manager в EGT. Бяха представени основните ползи, които клиентът е постигнал след един месец работа на SAP мобилното решение, а те са :

– Намаляване с  20- 30 минути обслужването на всяка сервизна поръчка;

– Пренасочване на трима служители към други дейности на компанията, след мобилизирането на сервизната дейност;

– Намаляване на 10 % от стоковите наличности в складовете на сервизната дейност.

Александър Илг, управляващ директор на msc mobile, изнесе презентация на тема „Мобилни продажби със SAP и Sybase Unwired Platform”. Демонстрирани бяха основните функционалности, дизайна и гъвкавостта на  Mobile Sales иновативното приложение, чрез което компаниите могат да управляват по-ефективно и по- бързо процеса на продажби.

Sqilline е партньор на SAP за внедряване на SAP мобилни решения, Sybase Unwired Platform и SAP Syclo решения. Sqilline е фокусирана върху оптимизиране на мобилните инвестиции на клиентите си чрез доставяне на SAP иновативни решения и консултантски услуги. Като експерти в областта, предлагаме на нашите клиенти изграждане и прилагане на Mobility Enterprise стратегия, разработване и имплементиране на мобилни решения, които помагат за увеличаване на ефективността на мобилните служители в компаниите.

Коментар