Нетера е избрана за Национален шампион на Европейските бизнес награди

Журито на Европейски бизнес награди обяви Нетера за Шампион на страната, за да продължи напред и представи България в съревнованието за високото отличие Ruban d”Honneur.

На този етап от конкурса компанията презентира дейността си и постигнатите резултати през годините в кратък видео материал, който я придвижи нагоре в класирането.

„Горди сме с постигнатото, защото да представиш страната си на форум от такъв ранг означава, че си оценен като един от най-динамично развиващите се бизнеси в Европа", коментира Тихомир Вълков, Маркетинг мениджър на Нетера и добави, „основните принципи за успех, инициативност и висока етика, които Европейските бизнес награди ценят са част от нашата бизнес култура и се стараем да ги запазим за в бъдеще”.

Тази година за първи път, частниците представиха своя бизнес чрез видео материал, публикуван в уеб страницата на Европейските бизнес награди. Така всеки можеше да гласува за своя фаворит по страни.

Гласуването излъчи по един Национален шампион за всяка страна, а журито избра останалите на база на цялостните им кандидатури като оцени компаниите, които показаха въведени иновации, постигнати високи резултати и устойчивост на пазара.

Ейдриън Трип, Изпълнителен директор на Европейските бизнес награди, сподели: „Тази година видео материалите позволиха на експертното жури да добие по-задълбочена представа за бизнес стратегиите на Националните финалисти. Журито бе изключително взискателно и компаниите избрани за Национални шампиони трябва да смятат това за изключително признание”.

Националните шампиони ще преминат през още една пресявка до януари 2013. Журито в третия панел е съставено от бизнес лидери, предприемачи и научни дейци от цяла Европа, за да изберат най-добрите организации, които ще получат отличието Ruban d”Honneur.

Коментар